• 1400/05/18 - 09:03

نتیجه اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی اهواز و تربت حیدریه و دانشگاه علوم پزشکی مجازی اعلام شد

WhatsApp Image 2021-08-09 at 13.08.35

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- در راستای تحقق آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که از وظایف دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی است، مراحل ارزیابی درونی و اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی اهواز و تربت حیدریه و دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان یک مرکز آموزش مجازی انجام شد. برای این منظور ابتدا پرسشنامه اطلاعات مراکز و دانشکده های مجازی توسط مراکز آموزش مجازی اهواز، تربت حیدریه و دانشگاه علوم پزشکی مجازی به دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی ارسال شد. بعد از بررسی اولیه این پرسشنامه ها و هماهنگی با ایشان بازدید حضوری از آنها توسط نمایندگان دبیرخانه صورت گرفت. لازم ذکر است که بازدید از دانشگاه علوم پزشکی مجازی توسط نمایندگان دانشگاه­ های علوم پزشکی کرمان و تبریز انجام شد. در این بازدیدها کلیه اطلاعات ارائه شده مورد بررسی، اصلاح و تایید قرار گرفت. این اطلاعات در کمیته ارزشیابی و اعتباربخشی بررسی شده و تحقق یک یک استانداردهای مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی کشور تایید شد. پیشنهاد حکم اعتباربخشی این مراکز به شورای عالی آموزش مجازی ارائه گردید و در نشست مورخ 1400/5/11 این شورا تنفیذ شد.

هر سه مرکز فوق موفق به کسب حکم اعتباربخشی “معتبر” شدند. این حکم برای مدت سه سال اعتبار دارد. دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی ضمن تبریک به این سه دانشگاه، توفیق بیش از پیش برای توسعه آموزش مجازی و خدمت به آموزش در دانشگاه خود را آرزومند است.