• 1396/05/08 - 09:24

نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی(نوید) رونمایی شد.

با حضور وزیر بهداشت از نرم افزار ویژه یادگیری الکترونیکی (نوید) رونمایی شد.

با حضور وزیر بهداشت از نرم افزار ویژه یادگیری الکترونیکی (نوید) رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در آخرین جلسه معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دولت یازدهم که با حضور دکتر لاریجانی معاون آموزشی و دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد از نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی (نوید) رونمایی شد.

با توچه به وضعیت موجودزیرساخت نرم افزاری آموزش مجازی در کشور و برای تحقق اهداف بسته تحول و نوآوری آموزش در حوزه توسعه آموزش مجازی، باید به فراهم سازی LMS قابل استفاده در کشور توجه نمود. با توجه به اینکه تهیه نسخه های این نرم افزار و تنظیم قراردادهای پشتیبانی هزینه قابل توجهی را برای هر دانشگاه دارد، این اقدام در کنار سایر مزایا، در مجموع هزینه اثر بخش هم هست.

که یکی از الزامات "بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی" راه اندازی بستر LMS کشوری با عنوان نوید (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی) است که انجام آن به دانشگاه علوم پزشکی مجازی واگذار شد. لذا در این گردهمایی توسط دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از این نرم افزار رونمایی شد.

NAVID001 NAVID002