نشست سنجش و ارزشیابی و چالش های یادگیری الکترونیکی برگزار شد

این نشست توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-ششمین نشست از مجموعه نشست های ایدهپردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی ویژه فعالیتهای آموزشی- سنجش و ارزشیابی و چالشهای یادگیری الکترونیک»، با همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز سهشنبه چهارم شهریورماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار شد.
در این نشست مجازی، دکتر فرهاد سراجی عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان و دکتر عیسی رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، پیرامون سنجش، ارزشیابی و چالشهای یادگیری الکترونیک برای کارشناسان و مدیران آموزشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و علاقهمندان این حوزه سخنرانی کردند.
محور این نشست در خصوص الزام بر تغییر پاردامی در مفاهیم سنجش و ارزشیابی در یادگیری الکترونیکی بود. دکتر فرهاد سراجی ضمن اشاره بر چالش های اساسی در یادگیری الکترونیکی بر استفاده از روش های سنجش جایگزین شامل خود ارزیابی، همتا ارزیابی، پروژه ها و سنجش مبتنی بر فعالیت تاکید کرد.
همچنین دکتر عیسی رضایی با در نظر گرفتن سه پیش فرض زیر شامل:
یک: نحوه مواجهه نظام آموزشی عالی با یادگیری الکترونیکی یا ترکیبی در ایران تا کنون از نوع جایگزین سازی بوده است.
دو: نظام یادگیری الکترونیکی یا ترکیبی ضرورتی اجتناب ناپذیر برای آموزش عالی در دوران پساکرونا است.
و سه: موفقیت یادگیری الکترونیکی یا ترکیبی در آموزش عالی در گرو تغییر نگرش کنشگران و گذار به پارادایم یادگیرنده محوری است.
بر ضرورت تغییر پاردایم های سنجش کلاسی تاکید کردند.
