• 1396/10/19 - 13:39

نشست مشترک اعضا هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی با نمایندگان حوزه مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-نشست مشترک نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با رویکرد بهره مندی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی از نظرات و پیشنهادات ایشان به صورت وبینار (مجازی)، روز سه شنبه 19 دی ماه از ساعت 11 لغایت 13 برگزار گردید.

در این نشست نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران و ده کلان مناطق آمایشی نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه تحقق اهداف و تکالیف ابلاغی در بسته های تحول در حوزه مجازی، ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.از جمله موارد مورد بحث در این نشست:1.    ارائه دیدگاه دانشگاه ها در زمینه جایگاه و ساختار دانشگاه علوم پزشکی مجازی و نحوه تعامل آن با دانشگاه های علوم پزشکی کشور2.    نقش و جایگاه ستادی و حمایتی دانشگاه علوم پزشکی مجازی3.    ارائه راهکار در زمینه تقویت تعامل فی مابین4.    جایگاه حمایتی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در اصلاح کریکولوم ها  قوانین و مقررات جاری و بالا دستی در جهت مجازی سازی آموزش پزشکی5.    ارائه گزارش اقدامات انجام شده توسط دانشگاه ها در زمینه ایجاد زیر ساخت برای توسعه آموزش مجازی و سطح همکاری بین بخشی بالاخص دانشگاه های مستقر در کلان منطقه6.    ضرورت اصلاح و بازسازی دستوالعمل ها و آئین نامه های مرتبط با آموزش مجازی بود.در ادامه نیز سایر موضوعات و سوالات توسط نمایندگان دانشگاه ها مطرح و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مجازی پاسخ لازم را ارائه دادند.لازم به ذکر است:نشست ادواری با نمایندگان حوزه مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور ارتقا سطح تعامل و ایجاد هم سویی و هماهنگی بیشتر و همچنین جلب مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی کشور بالاخص در زمینه تکالیف ابلاغی در بسته های تحول و تدوین راهبرد های متناسب با نیاز های پیش رو در حوزه مجازی است.اولین جلسه با مشارکت سه دانشگاه بزرگ مستقر در تهران و کلان مناطق ده گانه از جمله دانشگاه های علوم پزشکی  مازندران، تبریز، همدان، اهواز، شیراز، زنجان، اصفهان، کرمان، مشهد، ایران، تهران و شهید بهشتی در سال همایش و اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مجازی به صورت وبینار برگزار گردید.

خبر: فرناز اسدی

عکس: مرتضی پولادی

WEBINAR_MODIRAN1 WEBINAR_MODIRAN2 WEBINAR_MODIRAN3 WEBINAR_MODIRAN4 WEBINAR_MODIRAN5 WEBINAR_MODIRAN6