• 1399/09/05 - 11:45

همایش ملی یادگیری سیار، از نظر تا عمل با حمایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار خواهد شد

Poster hamayesh

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی – همایش ملی یادگیری سیار (mobile learning)، از نظر تا عمل در تاریخ بیست و نه و سی بهمن ماه در دو بخش مقالات و تجربه زیسته در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود. این همایش که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود، شامل محورهای «مبانی نظری الگوهای طراحی محیط در یادگیری سیار»، «زیرساخت های فنی، فرهنگی و اجتماع»، «بومی سازی ساحت تعلیم و تربیت در یادگیری سیار»، «اصول و استانداردهای یادگیری سیار»، «سیستم های مدیریت یادگیری سیار»، «آموزش ویژه و یادگیری سیار»، «سنجش و ارزیابی در یادگیری سیار»، «مزایا و چالش های یادگیری سیار»، «حفظ بهداشت روانی در یادگیری سیار»، «تربیت نیروی انسانی برای یادگیری سیار»، «روش های پژوهشی در یادگیری سیار»، «ملاحظات اخلاقی در یادگیری سیار»، «ابعاد اقتصادی در یادگیری سیار» و «تجارب مدیران و مربیان از یادگیری سیار در بحران کرونا» است. این همایش در دو بخش مجزا برگزار می شود: الف- بخش مقاله: ارائه مقالات علمی آکادمیک ب: تجربه زیسته: در بخش تجربه نگاری نیز تاکید بر تعیین اعتبار تجربه از طریق روش های علمی همچون اقدام پژوهی و سایر روش‌های تحلیل کمی و کیفی است. شایان ذکر است آخرین مهلت ارسال مقالات 30 دی ماه و زمان برگزاری آن 29 و 30 بهمن است. علاقه مندان برای اطلاع بیشتر در خصوص نحوه شرکت در همایش و اخبار همایش می‌توانند به آدرس http://mlearning.atu.ac.ir مراجعه کنند.

Pic1