• 1400/04/01 - 10:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی و موسسه آموزشی کن هلث اینترنشنال (Can Health International)

can

دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای توسعه بین‌المللی آموزش علوم پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه، به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی، تفاهم‌نامه ای جهت همکاری علمی-آموزشی با موسسه آموزشی CanHealth International منعقد نموده است. در نتیجه این تفاهم‌نامه فراهم آمدن امکان استفاده از پلتفرم آموزشی Cyber Patient (تهیه شده با همکاری دانشگاه بریتیش کلمبیا-کانادا) به مدت یک سال برای دانشجویان، دستیاران، فلوها و اعضا هیات علمی دانشگاه‌های کشور است.

CyberPatient در واقع یک بیمارستان دیجیتالی‌ است که امکان آموزش تعاملی را به صورت مجازی فراهم می کند. به کمک این پلتفرم دانشجویان پزشکی به بیش از 120 نمونه بالینی تخصصی و شبیه‌سازی شده دسترسی داشته و می‌توانند قبل از مواجهه با بیماران حقیقی این موارد را بررسی و با آن‌ها آشنا شوند.

پیش‌بینی می‌شود، استفاده از این پلتفرم آموزشی منجر به ارتقای مهارت‌های تصمیم گیری و تفکر نقادانه خواهد شد.