• 1398/10/10 - 12:03

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: دانشگاه علوم پزشکی مجازی همگام با دنیا توسعه یافته است

2 (5)

دکتر نمکی برنامه های دانشگاه علوم پزشکی مجازی را تایید کرد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-دکتر نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست 9 دی ماه 1398 که همراه با دکتر لاریجانی و کلیه مدیران معاونت آموزشی در ستاد وزارت بهداشت بعد از بررسی اهداف و عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مجازی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مجازی شاهکار معاونت آموزشی است. وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مجازی در طرح هر خانه یک پایگاه سلامت بسیار کمک کننده و یاری دهنده خواهد بود.

دکتر نمکی افزود: اداره کشور با شیوه های کهن، شدنی نیست و نیازمند شیوه های نوین هستیم. گروه هدف معاونت آموزشی وزارت بهداشت فقط دانشجو نیست بلکه تمامی افرادی است که نیازمند پیامی از طرف نظام سلامت هستند. با توجه به دانش و متناسب با مهارتی که داریم باید پاسخگوی نیازمندی جامعه باشیم. توسعه یافتگی به تهیه برخی زیرساخت ها نیست بلکه به معنای قدم برداشتن همراه با جهان توسعه یافته است. دانشگاه علوم پزشکی مجازی نمونه ای از هم گاهی با جهان توسعه یافته است . وی در پایان گفت: اداره و کنترل کشور و همچنین پاسخگویی به تقاضاهای موجود در نظام سلامت با توجه به دگرگونی شرایط نیازمند به آموزش از راه در (Tele-education ( و درمان از راه دور (Telemedicine) است که این نیز از رسالات مهم دانشگاه علوم پزشکی مجازی است، که باید درنظر گرفته شود.

2 (5) 7878 9898 2 3 4 5 21 1 1-5-min