• 1397/09/17 - 05:01

پروژه بین المللی اپاتل در دانشکده مجازی و با حضور نمایندگان کشورهای آلمان، پرتغال، یونان، عراق و ایران به کار خود پایان داد

سومین کارگاه بین المللی اپاتل به میزبانی دانشکده مجازی و با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه و با حضور همکاران اروپایی و ایرانی پروژه؛ شامل دانشگاه هایی از کشورهای آلمان، یونان، پرتغال، عراق و ایران به کار خود پایان داد

کارگاه اپاتل طی چهار روز از 11 تا 14 آذر 97 (December 2-5, 2018) با حضور نمایندگانی از کشورهای اروپایی و آسیایی و با محوریت یادگیری الکترونیکی در دانشکده مجازی به کار خود پایان داد.

در این پروژه دانشگاه های منتخبی از کشورهای آلمان، یونان، پرتغال، عراق و ایران با هم مشارکت و همکاری داشته و هدف آن یادگیری الکترونیکی و ارتقای مهارت های الکترونیکی اساتید و دانشجویان است.

افتتاحیه این برنامه با حضور دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمدحسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه، دکتر سینا مرعشی رییس دانشکده مجازی و دکتر ریتا مجتهدزاده معاون بین الملل، عضو هیات علمی گروه یادگیری الکترونیکی و دبیر علمی برنامه و اعضای هیات علمی و کارشناسان دانشکده مجازی و با تاکید بر موضوعاتی چون 'کاربرد یادگیری الکترونیکی در بین المللی سازی'، معرفی فعالیت های آموزش مجازی دانشگاه، 'نقش منابع باز در توسعه یادگیری الکترونیکی' و 'تحلیل زمینه برای راه اندازی سیستم های آموزش مجازی' برگزار شد.

این کارگاه بصورت ترکیبی برگزار و برای بخش مجازی آن از نسخه انگلیسی سیستم مدیریت یادگیری (LMS)  'نوید' استفاده شد.

کارگاه اپاتل در راستای انتقال دانش و مهارت های یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سایر دانشگاه های همکار پروژه به مدت چهار روز با موضوعاتی شامل مباحثی چون یادگیری الکترونیکی، بین المللی سازی، تجربه راه اندازی سامانه مدیریت یادگیری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، چگونه یک سرویس پشتیبانی از استاد و دانشجوی مجازی موفق داشته باشیم؟،آشنایی با محتوای الکترونیکی آموزشی، نرم افزارهای طراحی محتوای الکترونیکی تعاملی، ارزشیابی یادگیری ترکیبی، روندهای نوین آموزشی در یادگیری الکترونیکی، معرفی پروژه Education IRAN: شروعی بر بین المللی سازی آموزش عالی در ایران، معرفی کلاس وارونه 'روش نوین آموزشی' و تجربه طراحی موکس ملی ایران  میزبان علاقمندان بوده و به کار خود پایان داد.تسهیل گران و ارائه دهندگان کارگاه اپاتل جورج لکات ساس و ویکتوریا داسکالو از یونان، دکتر آزاده شعبانی، دکتر عنایت اله شعبانی، دکتر سینامرعشی، دکتر آیین محمدی، دکتر میترا قریب، دکتر زهره میرمقتدایی، دکتر میترا ذوالفقاری، دکتر ریتا مجتهدزاده و دکتر محمدحسین نکوفر بودند.در بخش مجازی نیز دکتر علیرضا آتشی، دکتر شعله بیگدلی، دکتر مریم طایفه محمودی، دکتر آزاده شعبانی، دکتر عنایت اله شعبانی و آریا رحیمی در تولید محتوای الکترونیکی مشارکت داشتند.توضیح اینکه شرکت کنندگان از واحد تولید محتوای الکترونیکی؛ استودیوهای ضبط صدا و فیلم دانشکده مجازی بازدید کردند و بصورت تجربی به تولید محتوای الکترونیکی پرداختند.همچنین مخاطبان از امکانات تولید محتوا و کلاسهای آنلاین دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز بازدید کردند.

این کارگاه همزمان به صورت وبینار نیز برای علاقمندان دانشگاه های همکار و نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گالری عکس روز اول کارگاه

گالری عکس روز دوم کارگاه