• 1398/11/28 - 07:12

پیام ریاست دانشگاه در پی درگذشت مادر دکتر سبزواری

دکتر ناصر استاد در پی درگذشت مادر گرامی دکتر امید سبزواری معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی پیامی صادر کردند.

Tasliat

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-درپی رحلت جانسوز مادر گرامی دکتر امید سبزواری، رئیس دانشگاه پیامی بدین مضمون صادر کردند:

الّذين إذا أصابتْهمْ مصيبةٌ قالوا إنّا للّه و إنّا إليْه راجعون

همان کسانی که چون مصیبتی بر آنها وارد شود گویند: همانا ما از آن خداییم و همانا به سوی او باز خواهیم گشت.

بقره، آیه 156

جناب آقای دکتر امید سبزواری معاون محترم امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی

خبر ارتحال مادر گرامیتان موجب تاثر و تاسف فراوان گردید. اینجانب ضایعه فقدان آن مرحومه را به جنابعالی و دیگر بستگان محترمشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن فقیده سعیده، علو درجات و برای همه بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل مسالت دارم.

دکتر سید ناصر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی