• 1397/07/10 - 14:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه برنامه عملیاتی ورود اطلاعات به سامانه پایش وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

کارگاه برنامه عملیاتی ورود اطلاعات به سامانه پایش وزارت بهداشت با حضور مهندس سوده مختار زاده برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- این کارگاه با حضور مهندس سوده مختار زاده کارشناس برنامه عملیاتی معاونت برنامه ریزی وزارت بهداشت با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سالن اجتماعات از ساعت 10 الی 12 روز شنبه مورخ 7 مهر ماه 1397 برگزار شد. مهندس مختار زاده ضمن ارائه توضیحات لازم در راستای آشنایی بیشتر کارکنان با عملکرد و نحوه فعالیت معاونت برنامه ریزی وزارت بهداشت، سامانه HOP را معرفی و نحوه استفاده و کار این سامانه را به افراد حاضر، آموزش دادند. در آخر نیز علاه بر پاسخگویی به سوالات، نام کاربری و گذر واژه های مربوط به هر بخش را تحویل دادند.

NEWS_PAYESHCLASS