• 1400/04/12 - 14:05

کارگاه تولید محتوای الکترونیکی کارآمد برگزار شد

معاونت زیر ساخت کارگاه تولید محتوای الکترونیکی کارآمد را ویژه اعضای هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس مصوبه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، رشته کارشناسی ارشد اخلاق پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه ها را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار می کند. معاونت زیرساخت دانشگاه در راستای تفاهم نامه موجود، تولید محتوای الکترونیکی این برنامه را برعهده دارد. کلیه محتواها علاوه بر ارائه در رشته فوق بر روی موکس کشوری آرمان نیز قرار خواهد گرفت.

در این کارگاه، جايگاه محتوا در يادگيري الكترونيكي، روند توليد محتواي الكترونيكي، خصوصيات يك محتواي آموزش الکترونیکی خوب، استانداردهاي محتواي الكترونيكی، چك ليست هاي تولید محتوا و دستورالعمل ضبط صدا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم ذکر است که کلیه مراحل آموزشی اعم از ثبت نام، پذیرش، ارائه دروس و ... توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود و دستورالعمل و فراخوان آن نیز به زودی توسط این دانشگاه اعلام می شود.