• 1395/07/05 - 11:44

گزارش برگزاری دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی

دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی با حضور اعضای گروه در تاریخ 28 شهریور ماه 1395 در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از ساعت 8.30 تا 13 برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر سلیمان احمدی مدیر گروه آموزش پزشکی مجازی گزارشی از آمار ثبت نام اعضای ..

گزارش برگزاری دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی

دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی با حضور اعضای گروه در تاریخ 28 شهریور ماه 1395 در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از ساعت 8.30 تا 13 برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر سلیمان احمدی مدیر گروه آموزش پزشکی مجازی گزارشی از آمار ثبت نام اعضای هیات علمی دانشگاه ها برای رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ارائه کردند. بنابر این گزارش پس از اتمام دو مرحله ثبت نام مجموعا 830 نفراز اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی تقاضای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی خود را ارائه داده اند. از این تعداد اطلاعات 62 نفر مخدوش می باشد. و در نتیجه 768 نفرثبت نام و متقاضی قطعی می باشد که در دو مرحله ثبت نام از 59 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی، آزاد و تربیت مدرس هستند. از مجموع 768 نفر به تعداد 573 درمرحله اول و195 نفر درمرحله دوم ثبت نام کرده اند. از این تعداد 444 نفر درحوزه بالینی (58%) و 324 نفر درحوزه علوم پایه (42%) می باشند. در ادامه اعضای گروه نظرات خود را در مورد نحوه ی پذیرش و شروع به تحصیل متقاضیان ارائه کردند و مقرر شد تا بلافاصله پس از راه اندازی سیستم سما نسبت به بارگذاری دروس سطح یک و شروع دوره اقدام شود. همچنین با توجه به اینکه دروس سطح یک شامل مهارت های عمومی تدریس بوده و جمعا 8 درس و به میزان 8 واحد است و به دلیل ضروت کسب تجربه در آموزش مجازی برای کاربران و آشنایی بیشتر ایشان با کار در محیط LMS دانشگاه مقرر شد تا متقاضیان حداکثر دو درس از دروس سطح یک را انتخاب و دوره را شروع کنند. همچنین دستورالعمل و راهنمای انتخاب واحد دروس سطح یک کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی قرائت و مورد تایید قرار گرفت. در ادامه مسئولین هر یک از کمیته های درسی (course committee) که به ترتیب شامل: دکتر فریبا حقانی، دکتر میترا امینی، دکتر نیکو یمانی، دکتر آیین محمدی، دکتر یداله زارع زاده، دکتر سلیمان احمدی، دکتر فروزان کریمی، دکتر ریتا مجتهدزاده، بودند گزارشی از اقدامات انجام شده برای برنامه ریزی درسی، طراحی آموزشی دروس و تولید محتوی ها ارائه کردند. همچنین نسبت به شیوه های ارزیابی فراگیران، گروه بندی متقاضیان در گروه های مدرسان و نیز تقویم آموزشی، بحث و بررسی مفصلی انجام شد.

جدول دروس و اسامی مدرسان گروه ها

مدرساندروس سطح یک
دکتر حقانی
دکتر فتی نظریه های یادگیری و مهارتهای مقدماتی تدریس