• 1399/09/25 - 12:39

گزارش روز اول از هشتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران

هشتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران به همت شورای عالی اخلاق پزشکی، مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی مجازی و انجمن اخلاق پزشکی ایران امروز رأس ساعت 8 صبح آغاز شد.

IMG_2292

شعار این کنگره عزم همگانی در نهادینه کردن اخلاق پزشکی است که با محوریت اخلاق در همه گیری کووید 19 و آموزش اخلاق حرفه ای از امروز تا 29 آذرماه به صورت مجازی برگزار می شود. شایان ذکر است که این کنگره به صورت کاملاً مجازی برگزار می شود و آدرس vc1.vums.ac.ir/live براي شرکت در برنامه در اختیار دانشجویان و اعضای هیأت علمی قرار گرفته است و همچنین امکان دسترسی به پخش زنده برنامه­ ها از طریق آپارات و آدرس https://www.aparat.com/vums/live برای عموم علاقمندان فراهم است.

در مراسم افتتاحیه پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش پیامی تصویری از حضرت آیت الله جوادی آملی، جناب آقای دکتر مجتبی پارسا به قرائت پیام وزیر محترم بهداشت و ارائه­ی گزارشی از برنامه های کنگره پرداختند. بر اساس این گزارش از 220 مقاله ارسالی به دبیرخانه، 166 مقاله بعنوان پوستر و 23 مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و در طی این 5 روز نویسندگان مقالات پذیرفته شده و 37 سخنران مدعو از داخل و خارج از کشور به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

پس از ارائه سخنرانی افتتاحیه توسط جناب آقای دکتر باقر لاریجانی، نایب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی، سخنرانی های­ کنگره در قالب 2 نشست از ساعت 9 تا 12:30 ارائه شدند که مسئولیت برگزاری نشست اول را سرکار خانم دکتر پونه سالاری و نشست دوم را جناب آقای دکتر علیرضا پارساپور با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برعهده داشتند. در این نشست ها 11 کلیپ سخنرانی و 1 سخنرانی آنلاین از اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی، تهران، بابل، مشهد، شیراز و ساوه و همچنین پژوهشکده رویان پیرامون محورهای کنگره ارائه شد.

در پایان ارائه ها زمانی به پرسش و پاسخ اختصاص یافت تا حضار و مسئولین نشست ها به بحث پیرامون مباحث مطرح شده بپردازند. امکان طرح سؤالات از طریق پنل گفتگو در برنامه ادوبی کانکت و آپارات فراهم بود.

لازم به ذکر است که در این نشست ها بیش از 400 نفر شرکت کننده مجازی در برنامه Adobe Connect حاضر شدند و 215 نفر بیننده لینک مربوط به پخش زنده کنگره در آپارات بودند.

پوسترهای پذیرفته شده در این کنگره به صورت فیلم و به انضمام توضیحات ارائه دهنده، در سایت گنگره به آدرس https://imec8.ir/main در دسترس است. همچنین دسترسی به فایل های سخنرانی های ارائه شده در کنگره در پایان هر روز از طریق سامانه برگزاری وبینارهای دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس webinar.vums.ac.ir امکان پذیر است.

آخرین نشست کنگره با موضوع «دانشجویان، کرونا و اخلاق پزشکی» بعداز ظهر امروز با حضور سرکارخانم دکتر لاری معاون محترم فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همراهی 135 شرکت کننده مجازی در برنامه Adobe Connect و 139 بیننده پخش زنده نشست در آپارات، برگزار شد.

IMG_2294 IMG_2298 IMG_2332 IMG_2339 IMG_2294 - Copy