• 1399/12/02 - 13:41

گزارش روز چهارم از پنجمین کنگره سلامت مردان

چهارمین روز از پنجمین کنگره سلامت مردان به صورت کاملاً مجازی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد و آدرس vc1.vums.ac.ir/salamat  برای شرکت در برنامه در اختیار دانشجویان و اعضای هیأت علمی قرار گرفته است و همچنین امکان دسترسی به پخش زنده برنامه­ ها از طریق آپارات به آدرس https://www.aparat.com/vums/live  برای عموم علاقمندان فراهم است.

پس از قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران برنامه روز چهارم در قالب دو نشست آغاز شد.

نشست اول تحت عنوان سلامت مردان - جمعیت و سالمندی شامل  2 پانل بود که  در پانل اول دکتر حمید خانکه متخصص سلامت در حوادث و بلایا و رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بررسی چالش ها و راهکارهای مدیریت پاندمی کرونا بر اساس تجارب ملی و بین المللی برنامه را آغاز کرده و به ترتیب دکتر شاهین محمد صادقی رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با موضوع کنترل مردمی بیماری کرونا، دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت با موضوع سرآمدی علمی و دکتر محسن شتی استادیار پژوهشی اپیدمیولوژی مرکز تحقیقات بهداشت روان پژوهشکده پیشگیری از آسیب اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر سید جلیل حسینی رییس کنگره با موضوع اپیدمیولوژی سالمندی پانل اول را به پایان رساندند.

پانل دوم نشست اول با موضوعیت مبانی طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با سخنرانی  4 عضو کمیسیون ویژه جمعیت- مجلس شورای اسلامی به گردانندگی دکتر امیرحسین بانکی پورفرد و سخنرانی خانم دکتر فاطمه محمد بیگی، دکتر مهرداد ویس کرمی و حجت الاسلام محمد تقی نقد علی اجرا شد.

ادامه برنامه با پانل اول نشست دوم با سخنرانی دکتر سید جلیل حسینی ارولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان جایگاه جهانی سلامت مردان و تحقیقات سلامت مردان در جهان، منطقه و ایران آغاز و به ترتیب دکتر سید حامد برکاتی متخصص اطفال و مدیر کل دفتر سلامت خانواده ، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت  با عنوان سلامت مردان و سند ملی ، دکتر مریم اردبیلی متخصص آینده نگاری سلامت و فعال جمعیت با موضوع تعالی جمعیت و دکتر حسین ملک افضلی هیات علمی دپارتمان اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت-دانشگاه علوم پزشکی تهران مطالب خود را ارایه دادند.

پانل دوم نشست دوم با عنوان ارتقا سلامت باروری به گردانندگی  دکتر محمدعلی صدیقی گیلانی ارولوژیست  و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد و دکتر سید جلیل حسینی ارولوژیست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر فرزاد علامه عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با موضوع نقش غربالگری مدارس در باروری مردان، دکتر فرامرز فرهی  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش با موضوع و دکتر نیما نریمانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به ترتیب مطالب خود را ارایه دادند.

در پایان هر نشست 10 دقيقه زمان به پرسش و پاسخ اختصاص یافت و امکان طرح سؤالات با ارائه دسترسي ميكروفن به داوطلبين و از طریق پنل گفتگو در برنامه ادوبی کانکت و آپارات فراهم بود.

لازم به ذکر است که در این نشست ها بیش از 800 نفر شرکت کننده مجازی در  برنامه Adobe Connect از طریق لینک: http://vc1.vums.ac.ir/salamat   و بیش از75  نفر بیننده لینک مربوط به پخش زنده کنگره در آپارات بودند.