لیست اخبار صفحه :80
نخستین مولتی مدیای آموزشی ویژه والدین کودکان مبتلا به سرطان توسط دانشکده مجازی تولید شد.

به مناسبت روز جهانی مبارزه با سرطان نخستین بسته آموزشی مجازی برای توانمند سازی والدین کودکان مبتلا به سرطان، به همت دانشکده مجازی با همکاری مرکز طبی کودکان و شرکت داروسازی اسوه رونمایی شد.

حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سی وششمین همایش معاونین توسعه مدیریت ومنابع دانشگاهها

سی و ششمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و سازمان های وابسته با حضو وزیر بهداشت، دکتر هاشمی، در روزهای ۱۱ و ۱۲ بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

بیش از 400 عنوان اثر برای دبیرخانه نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی ارسال شده است.

جلسه داوری نهایی آثار ارسال شده به نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی با حضور اکثریت اعضا کمیته علمی دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، ایران، تهران، اصفهان، شیراز، بیرجند و ... در مشهد برگزار شد و برترین آثار برای ارائه انتخاب گردید.

دکترای رشته برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی تصویب شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-دکتر احمدی مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در امور دانشگاهی با اشاره به وظایف و اهداف تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی مبنی بر مشارکت در تدوین برنامه های درسی و راه اندازی رشته های مرتبط با آموزش مجازی بیان داشت: با توجه به وجود مقطع کارشناسی ارشد این رشته در دانشگاه های بهشتی، شیراز و تهران، همچنین با وجود مراکز آموزش مجازی فعال در این حیطه خلاء وجود این رشته محسوس بود لذا راه اندازی مقطع دکترای این رشته با محوریت این دانشگاه صورت گرفت . خبر: فرناز اسدی

راه اندازی آزمایشگاه بکارگیری فناوری واقعیت مجازی (Virtual reality) در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

مرکز یادگیری الکترونیکی و توسعه آموزش های مجازی در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، برای اولین بار در کشور یک آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری واقعیت مجازی را برای اهداف آموزشی تجهیز و راه اندازی نموده است.