لیست اخبار صفحه :85
دکتر استاد: من در اولین برخوردی که با ایشون داشتم به این نتیجه رسیدم که دکتر لاریجانی ایده پرداز بسیار خوبی هستند.

دکتر استاد در همایش کارکنان و مدیران معاونت آموزشی که در سالن امام جواد ستاد وزارتخانه برگزار گردید، گفت: من در اولین برخوردی که 12 سال پیش با دکتر لاریجانی داشتم به این نتیجه رسیدم که دکتر لاریجانی ایده پرداز بسیار خوبی هستند.

تصویب آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به تصویب رسیده و ابلاغ شد.

تصویب مجموعه استانداردهای اعتباربخشی مراكز آموزش مجازي و دانشکده های مجازي دانشگاه های علوم پزشکی کشور

مجموعه استانداردهای اعتباربخشی مراكز آموزش مجازي و دانشکده های مجازي دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به تصویب رسیده و ابلاغ شد.