لیست اخبار صفحه :89
همکاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با مرکز تکنولوژی، یادگیری و تدریس دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا

گسترش و توسعه آموزش مجازی یکی از رسالت های اصلی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در برنامه تحول در آموزش پزشکی می باشد و معاونت آموزشی وزارت بهداشت تلاش دارد تا اساتید و دانشجویان دانشگاه ها را در جهت استفاده از روشهای تدریس و آموزش آنلاین ترغیب نماید ..

اطلاعیه شماره 8 انتخاب واحد ترم دوم فراگیران رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی

باتوجه به اتمام ترم جاری تحصیلی در پایان اسفند ماه به اطلاع می رساند، انتخاب دروس ترم دوم تحصیلی شما از تاریخ 1395/12/18 تا پایان اسفند ماه می باشد. لطفا با مراجعه به سامانه مدیریت آموزشی سما نسبت به انتخاب دروس مورد نظر اقدام نمایید.

بهره برداری از استودیوی صدابرداری و تصویر برداری دانشگاه علوم پزشکی مجازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی: استودیو صدابرداری و تصویربرداری این دانشگاه که یکی از مهمترین زیرساخت ها در زمینه تولید محتوا های الکترونیکی است توسط مجری طرح تکمیل و تحویل گردید.

آماده سازی طرح های واگذاری شده به دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه آموزش مجازی

طرحهای واگذاری شده به دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه آموزش مجازی آماده بهره برداری و یا مراحل نهایی را طی نمایند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشگاه علوم پزشکی ایران مطابق بر برنامه زمانبندی شده ..

سومین نشست گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی در سومین نشست گروه آموزش پزشکی مجازی: دسترسی آسان، سریع و عادلانه مراکز آموزشی، اعضای هیات علمی و دانشجویان به منابع علمی از جمله اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی و بسته مجازی سازی طرح تحول آموزش پزشکی می باشد.

نشست مشترک سرپرست و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مجازی با معاون آموزشی و مدیران جمعیت هلال احمر

اولین جلسه برنامه ریزی و راهبردی مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و حوزه معاونت آموزشی جمعیت هلال احمر کشور روز چهار شنبه 15/10/95 تشکیل شد. در این جلسه که با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با حضور معاون آموزشی و ..

استقبال بالای اعضای هیات علمی علوم پزشکی از دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی

مدیرگروه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور گزارش راه اندازی دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی را ارائه کرد. دکتر سلیمان احمدی مدیرگروه آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور در نشست معاونین آموزشی ..