لیست اخبار صفحه :86
نخستین دوره مشترک مجازی تله مدیسین با ارایه گواهی مشترک از سوی دانشگاه کامرینو ایتالیا و دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین دوره مشترک آموزشی شش ماهه Tele-medicine و Tele-pharmacy با ارایه گواهی مشترک از سوی دانشگاه کامرینو ایتالیا و دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دومین جلسه طراحی و راه اندازی مرکز نگارش الکترونیکی

بدنبال جلسه اول طراحی و راه‌اندازی مرکز نگارش الکترونیکی که در دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با حضور مدیریت EDC آن دانشگاه انجام شد، دومین جلسه در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

در دانشگاه علوم پزشکی تبریز صورت گرفت؛

20 درصد محتوای الکترونیکی کارگاه های مرکز توسعه و هماهنگی 20درصد از محتوای الکترونیکی کارگاه های مرکز توسعه و هماهنگی پژوهش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سه ماهه نخست سال 96 شد.

آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای تولید محتوای الکترونیکی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی آمادگی دارد تا برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور محتوای الکترونیکی تولید کند. یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه بستر سخت افزاری و نرم افزاری مناسب به دانشگاه های کشور برای توسعه آموزشهای مجازی است.

برگزاری دومین کارگاه حقوق سلامت

دومین کارگاه حقوق سلامت در تاریخ دوم خرداد ۹۶ در موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران برگزار گردید. این کارگاه با استقبال بسیار خوبی از سوی علاقمندان به حقوق سلامت مواجه شد.

انتصاب جناب آقای دکتر سلیمان احمدی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور دانشگاهی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر استاد، دکتر سلیمان احمدی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور دانشگاهی و مدیر مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه منصوب گردید..