راه اندازی ساختمان جدید دانشگاه

با تشکیل جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در محل ساختمان جدید دانشگاه واقع در خیابان شهید مطهری عملا این ساختمان به عنوان ساختمان مرکزی دانشگاه مورد بهره برداری قرار گرفت.

اتصال دانشگاه های علوم پزشکی لرستان، بابل، کردستان و کاشان به سامانه نماد 2

دروس دانشگاه های علوم پزشکی لرستان، بابل، کردستان و کاشان آماده فراخوانی به سامانه نماد 2 شد. یکی از رسالت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه زیرساخت های لازم نرم افزاری و سخت افزاری به دانشگاه های علوم پزشکی کشور است..

محصول شماره 4 کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان

کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین) دانشگاه علوم پزشکی مجازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستند چهارم خود را در زمینه بررسی پلتفرم های آموزش آنلاین منتشر کرد..

تمدید انتخاب واحد دروس کارشناسی ارشد مجازی

به اطلاع آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی که برای دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور ثبت نام نموده اند می رساند، انتخاب واحد دروس به دلیل درخواست بعضی از دوطلبان تمدید شد.