معاون آموزشی وزارت علوم: ۱۰درصد دانشجویان تحت آموزش الکترونیکی هستند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از مهر-معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه ۱۰درصد دانشجویان تحت آموزش الکترونیکی هستند، گفت: آموزش الکترونیکی بیشتر در دوره جوانی رخ می دهد که باید به آن توجه ویژه ای داشت.

معاون آموزشی وزارت علوم: ادامه تحصیل فارغ‌التحصیلان مجازی در مقاطع بالاتر مشکل قانونی ندارد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از ایسنا-معاون آموزشی وزارت علوم اظهار داشت:از نظر قانونی همه دانشگاه‌ها در صورت تامین زیرساخت‌ها و ملزومات آموزش‌های مجازی می‌توانند همه دوره‌های این نوع آموزش‌ها را راه‌اندازی کنند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران: عنوان «مجازی» از مدرک فارغ‌التحصیلان آموزش الکترونیکی حذف می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از ایسنا-معاون آموزشی دانشگاه تهران اظهار داشت: در حال رایزنی با مسوولان وزارت علوم هستیم که عنوان مجازی در مدرک تحصیلی فارغ‌التحصیلان آموزش الکترونیکی دانشگاه تهران حذف شود.

رفع موانع تولید محتوا، خدمات و کسب وکار فضای مجازی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از مرکز ملی فضای مجازی کشور -مرکز ملی فضای مجازی کشور برای اصلاح فرآیندها و رفع موانع کسب‌وکار محتوا و خدمات فضای مجازی با سازمان تامین اجتماعی نشست مشترک برگزار کرد.

مرکز آزمون الکترونیک دانشکده پیراپزشکی افتتاح شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از وبدا- مرکز آزمون الکترونیک دانشکده پیراپزشکی با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه روز چهارشنبه 9 اسفند در ساختمان مرکزی دانشکده پیراپزشکی افتتاح شد.

رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت خبر داد: اجرای طرح امضای الکترونیک پزشکان در کشور/ حذف مهر پزشکی

مشاور وزیر و رئیس دفتر آمار و فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت و درمان از حذف مهرهای پزشکی در سال ۹۷ خبر داد و گفت: امضای الکترونیک پزشکان جایگزین مهر پزشکی می شود.

جلسه معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسباتی کشور با رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مجازی

جلسه کیومرث داوودی، عباس میر نجفی، دکتر سید ناصر استاد و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مجازی در تاریخ 25 بهمن ماه برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی "محتوای الکترونیکی، اصول آموزشی، طراحی و تولید" در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور توانمندسازی دانشگاه های علوم پزشکی و به دنبال برگزاری موفق کارگاه های قبلی، کارگاهی با عنوان "محتوای الکترونیکی، اصول آموزشی، طراحی و تولید" در روز چهارشنبه 25 بهمن 1396 برگزار کرد.