لیست اخبار صفحه :91
اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی مقدمه

با توجه به اتمام فرایندهای اولیه ثبت نام و آماده سازی اجرای برنامه کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه¬ها و با توجه به ثبت نام نزدیک به 800 نفر از استادان در این دوره، به اطلاع می رساند

محصول شماره۳ کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین)

کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین) دانشگاه علوم پزشکی مجازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستند سوم خود را در زمینه بررسی پلتفرم های آموزش آنلاین منتشر کرد

اتصال دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان، اراک، البرز، ساوه، زاهدان و قم به سامانه نماد 2

دروس دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان، اراک، البرز، ساوه، زاهدان و قم به سامانه نماد 2 فراخوانی شد. یکی از رسالت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه زیرساخت های لازم نرم افزاری و سخت افزاری به دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.

جلسه مشاوره با محقق ارشد دفتر آموزش و تکنولوژی دانشگاه بریتیش کلمبیا

در راستای تحقق اهداف طراحی موک ملی (آرمان) و با توجه به نگاه فراملی به این پروژه، همکاری با دانشگاه ها و افراد با تجربه در طراحی آموزشی پلتفورم مووک در دانشگاه های مختلف، از الویت های این پروژه ملی بوده است..

گزارش برگزاری دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی

دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی با حضور اعضای گروه در تاریخ 28 شهریور ماه 1395 در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از ساعت 8.30 تا 13 برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر سلیمان احمدی مدیر گروه آموزش پزشکی مجازی گزارشی از آمار ثبت نام اعضای ..