لیست اخبار صفحه :69
پنل تولید محتوا و یادگیری الکترونیکی در علوم سلامت در سیزدهمین همایش کشوری یادگیری الکترونیکی برگزار شد

پنل تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عنوان تولید محتوا و یادگیری الکترونیکی در علوم سلامت در سیزدهمین همایش کشوری و هفتمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی در دانشگاه خواجه نصیر طوسی برگزار شد.

دریافت جایزه ملی مرکز برتر آموزش مجازی کشور "برخط نصیر" توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی جایزه ملی " برخط نصیر" را در سیزدهمین همایش کشوری و هفتمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی که با مشارکت ۱۲ کشور در دانشگاه خواجه نصیر طوسی برگزار شد، دریافت کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای سیاست های دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دومین فراخوان تولید محتوای الکترونیکی کارگاه برگزار کرده است.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش این دانشگاه، هدف از برگزاری کارگاه های آموزشی را آشنایی اعضای هیات علمی با آموزش مجازی مخصوصا موکها عنوان کرد.

كارگاه کشوری اصول آموزشی تولید محتوای الکترونیکی کارآمد توسط معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد

به دنبال برگزاری سلسله کارگاه¬های جامع یادگیری الکترونیکی، کارگاه کشوری اصول آموزشی تولید محتوای الکترونیکی کارآمد برای نمایندگان دانشگاه¬ها علوم پزشکی در دوم بهمن ماه 97 برگزار شد.