لیست اخبار صفحه :68
دکتر سید ناصر استاد: در راستای بیانات مقام معظم رهبری حرکت می کنیم/شتاب دهنده ها جهت حمایت از جوانان است

دکتر سید ناصر استاد در مصاحبه با رادیو سرو بیان داشت: یکی از مهم ترین اهداف ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مجازی، کاهش هزینه های دولتی و صرف آن در حوزه هایی است که به آن نیاز دارد.

همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی و سازمان بهداشت جهانی گسترش خواهد یافت

در پی بازدید دکتر هاملمن، نماینده سازمان بهداشت جهانی از دانشگاه علوم پزشکی مجازی، نشستی با موضوع گسترش همکاری های بین المللی و راه اندازی رشته ها و دوره های کوتاه مدت مجازی با همکاری طرفین و با استفاده از زیرساخت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی در دفتر این سازمان برگزار شد.

دکتر باقر لاریجانی: دانشگاه علوم پزشکی مجازی دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده را طراحی و اجرا می کند

دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده طراحی شده که توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی اجرایی خواهد شد. این دوره 6 ماهه است و برنامه ریزی های لازم برای برگزاری آن با حوزه بهداشت صورت گرفته است.

برگزاری اولین جلسه ارزیابی کمی و کیفی محتواهای آموزشی برنامه پودمانی مجازی تربیت پزشک خانواده

اولین جلسه ارزیابی کمی و کیفی محتواهای آموزشی برنامه پودمانی مجازی تربیت پزشک خانواده در 4 اسفند ماه 1397 با حضور ارزیابان برنامه در سالن مرکز سنجش علوم پزشکی کشور برگزار شد.

كارگاه اصول طراحی آموزشی در برنامه های موکس چگونه است؟ در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

معاونت زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز سه شنبه 30/11/97 کارگاه "اصول طراحی آموزشی در برنامه های موکس چگونه است؟" را با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار کرد.