دومین فراخوان کشوری تولید محتوای الکترونیکی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای تحقق رسالت خود برای تولید محتوای الکترونیکی و ارائه آن به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور اقدام به دومین فراخوان برای تولید محتوای الکترونیکی کرده است.

پانزدهمین به روز رسانی سامانه نوید انجام شد

بر اساس برنامه توسعه سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید از مهرماه 96 تاکنون 15نسخه از این سامانه منتشر شده است. در نسخه پانزدهم ماجول اصلی کپی درس نیز به آن اضافه شده است.

عقد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به منظور ايجاد و گسترش همكاري‌هاي آموزشي فی مابين دانشگاه علوم پزشکی مجازی با نمایندگی آقای دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و آقای دکتر حسین وحیدی رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، تفاهم نامه ای امضا شد.

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی نظارت ها تقویت می شود

باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی، برگزاری دوره های تخصصی نظارت به صورت مجازی و به روز رسانی کارشناسان معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور اقدامی ارزشمند جهت تقویت بک بون نظارتی انجام خواهد گرفت.