لیست اخبار صفحه :55
معرفی برگزیدگان مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط

مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط ویژه دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه­ ها و دانشکده­های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.

تخفیف 40 درصدی شهریه برای متقاضیان ترم تابستانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

با موافقت دکتر حق دوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به پیشنهاد دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، شهریه ترم تابستانی برای تمامی متقاضیان شهریه­ پرداز با 40 درصد تخفیف دریافت خواهد شد.

اطلاعیه معاونت اموردانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی همانطورکه تاکنون نیز نشان داده است در راستای ایفای نقش های خود به عنوان تنها متولی ارایه آموزش های مجازی در سطح کشور در بحث توسعه و گسترش عدالت آموزشی و دستیابی تمامی دانشجویان به خصوص دانشجویان درحال تحصیل در مناطق کم برخوردار از آموزش های باکیفیت و بهره مندی از ظرفیت اساتید برجسته کشوری از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است و نخواهد کرد.

نشست معاون زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی با اعضای شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی در سطح کشور و آگاهی از نظرات دانشجویان، اولین نشست معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی با دبیرکل و نمایندگان شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار شد.

اولین روز خرداد با اولین آزمون رسمی آنلاین اصرار کرونا برای ماندن، باز هم تهدیدی را به فرصتی تبدیل کرد.

در اولین ساعات بامداد پنج شنبه اول خرداد 99، آزمون پایانی کورس فیزیوپاتولوژی بیماری های روماتیسمی برای ۱۰۵ نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ۱۹ نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از ساعت 8:00 الی 8:50 صبح، به صورت آنلاین توسط مرکز آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید.