اولین جلسه کمیته راهبردی امنیت در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شد.

اولین جلسه کمیته راهبردی امنیت اطلاعات با حضور معاون محترم زیرساخت دانشگاه ، مدیر محترم حراست ، مسئول محترم آمار و اطلاعات دانشگاه ، کارشناس فناوری اطلاعات حراست و کارشناسان حوزه زیرساخت دانشگاه برگزار گردید.

برگزاری دوره پودمانی «اصول آموزش و مشاوره به بیمار در داروخانه» ویژه دانشجویان داروسازی با بهره مندی از ۴۰ درصد تخفیف دانشجویی و امکان پرداخت اقساطی

دوره پودمانی «اصول آموزش و مشاوره به بیمار در داروخانه ویژه دانشجویان داروسازی» توسط گروه آموزشی مجازی داروسازی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با همکاری اساتید برجسته از 7 دانشگاه علوم پزشکی کشور طراحی و تهیه شده است.