پانل توسعه آموزش مجازی در کشور، در هفدهمین همایش کشوری آموزش پزشکی برگزار شد.

این پانل در روز شنبه یازدهم اردیبهشت ماه و در سالن شماره دو مرکز همایش های رازی با حضور جمع کثیری از شرکت کنندگان برگزار شد. اعضای این پانل عبارت بودند از آقای دکتر سید ناصر استاد سخنران اصلی و ..

نشست کارگروه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

اولین نشست کارگروه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی شهیدبهشتی، تهران، شیراز، تبریز، ایران، مشهد، اصفهان، کرمان و مازندران در ستاد مرکزی وزارت متبوع تشکیل شد..

جلسه دوم کمیته تخصصی آرمان (Moocs ملی) برگزار شد

جلسه دوم کمیته تخصصی آرمان (Moocs ملی) در روز سه شنبه 18/12/94 با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شیراز، مشهد و اردبیل برگزار شد. در این جلسه ابتدا سرکار خانم میر مقتدائی Moocs این پلتفرم در کشورهای عربی را معرفی کردند و..

راه اندازی دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی در مراحل گواهینامه سطح 1 تا 3 و کارشناسی ارشد راه اندازی کرد. به دلیل ضرورت توانمند سازی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و ..

پیش نویس ساختار ارزشیابی و اعتباربخشی مراكز آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تدوین شد

یکی از وظایف محوله به دانشگاه علوم پزشکی مجازی طراحی و راه اندازی ساختار ارزشیابی و اعتباربخشی مراكز آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور است. در همین راستا کارگروه تخصصی ویژه ای برای این امر تشکیل شد.

نشست کلان منطقه 6 برگزار شد

دکتر لاریجانی با اشاره به اهمیت مجازی سازی آموزش علوم پزشکی، ماموریت دانشگاه علوم پزشکی مجازی را حمایت از دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: دانشگاه ها می توانند چنانچه کار برجسته ای در این زمینه دارند در قالب دانشگاه علوم

دهمین کنفرانس سالانه انجمن یادگیری الکترونیکی ایران برگزار شد

دهمین کنفرانس سالانه انجمن یادگیری الکترونیکی ایران با عنوان یادگیری و آموزش الکترونیکی ایران با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری و باحضور استادان و کارشناسان حوزه یادگیری الکترونیکی در سالن شهید قندی این وزارت خانه در روزهای 5 و 6 اسفند ماه 94 برگزار شد.