لیست اخبار صفحه :58
ارائه مجموعه جامعی از آموزش های همگانی در خصوص ویروس کرونا بر روی سامانه موکس کشوری آرمان

کار گروه موکس کشوری آرمان با اختصاص بخشی از این سامانه، مجموعه جامعی از محتواهای الکترونیکی را جمع آوری و دسته بندی نموده و در نشانی http://arman.vums.ac.ir/corona به صورت رایگان در اختیار همگان قرار داده است.

Free Covid-19 testing in Virtual University of Medical Sciences

Due to the corona national headquarters enactment, Virtual University of Medical Sciences has been operating since the early days of the year. VUMS public relations- Covid-19 test was done free for VUMS employees in collaboration with one of Tehran laboratories and in accordance with the basic health principles.

پشتیبانی نوید در ایام تعطیلات نوروز

همانطور که مستحضرید میزان کاربری سامانه نوید به عنوان پلتفورم یادگیری الکترونیکی غیرهمزمان به سرعت توسعه یافته است. به منظور هماهنگی بیشتر موارد زیر به استحضار می­رسد:

سامانه آرمان کرونایی شد

با توجه به رسالت موکس­ها در آموزش همگانی، در بخشی از سامانه موکس کشوری آرمان، مجموعه جامعی از محتواهای الکترونیکی طی یک فعالیت فشرده شبانه روزی جمع ­آوری و دسته بندی شده و در اختیار عموم قرار گرفت.