لیست اخبار صفحه :61
کارگاه ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد کارگاه آموزشی با عنوان "ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد" با رویکرد ایجاد حکمرانی خوب در نظام سلامت، غذا و دارو برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- کارگاه آموزشی با عنوان "ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد" با رویکرد ایجاد حکمرانی خوب در نظام سلامت، غذا و دارو و گرامیداشت روز جهانی مقابله با فساد روز چهارشنبه 20 آذر ماه 1398 در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت و درمان در دیدار با قائم مقام وزارت بهداشت پاکستان: برنامه پودمانی پزشکی خانواده برای آموزش ۱۵ هزار پزشک عمومی شاغل در نظام سلامت از جمله دوره های مهم مجازی است

این پزشکان در حین خدمت آموزش می بینند و نیازی نیست برای طی دوره از محیط کار خود منفک شوند.