لیست اخبار صفحه :72
دومین جلسه کمیته علمی سیزدهمین همایش ملی و هفتمین کنفرانس بین المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی ایران برگزار شد

سیزدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی در تاریخ 1 و 2 اسفندماه به میزبانی "دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی" برگزار خواهد شد. دومین نشست کمیته علمی این همایش در روز شنبه 12 آبان ماه در محل این دانشگاه برگزار شد.

جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران

جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف معرفی و بررسی نحوه همکاری دو دانشگاه در تاریخ 30 مهر ماه 1397 در محل دانشکده مدیریت دانشگاه ایران برگزار شد.

برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

دانشگاه علوم پزشکی مجازی با توجه به درخواست های متعدد دانشگاه ها و به منظور توانمندسازی مدیران، مسوولین و کارشناسان محترم مراکز آموزش مجازی، مجموعه کارگاه های آموزشی در حیطه یادگیری الکترونیکی در سال 97 برگزار می نماید.