اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی برگزار شد

اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش مجازی برگزار شد.

برگزاری سومین کارگاه حقوق سلامت و نظارت بر امور سلامت

دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی مجازی سومین هم اندیشی و کارگاه آموزشی حقوق سلامت و نظارت بر امور سلامت را با حضور مدیران حقوقی، بازرسی و ارزیابی عملکرد دانشگاه های علوم پزشکی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شرکت های آرایشی، بهداشتی و غذایی برگزار کرد.

کلینیک مشاوره در حوزه یادگیری الکترونیکی کشور در نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد

کلینیک مشاوره در حوزه یادگیری الکترونیکی توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی در خصوص نحوه مشارکت دانشگاه ها، وظایف، مسئولیت ها و پیش نیاز های مربوطه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

در اولین جلسه شورای آرمان مطرح شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- هدف ما ارائه زیر ساخت ها و ابزار لازم جهت تسهیل آموزش مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی است